https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ показали достатній рівень знань з безпеки життєдіяльності на Всеукраїнському інтелектуальному заході | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.04.2012
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ показали достатній рівень знань з безпеки життєдіяльності на Всеукраїнському інтелектуальному заході

Днями у Сумському державному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2011/12 навчального року із загально-професійної дисципліни «Безпека життєдіяльності» для вищих навчальних закладів. Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №1324 від 18.11.2011 цей навчальний заклад призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення інтелектуальних перегонів з безпеки життєдіяльності. Національний університет цивільного захисту України у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади представили другокурсники факультету пожежної безпеки Валерій Малько, Сергій Пазюра та Максим Власенко. Серед 145 учасників із 61 вищих навчальних закладів нашої держави вихованці НУЦЗУ посіли V місце. У програмі інтелектуального заходу були завдання з комп‘ютерного тестування, куди увійшли теоретичні питання щодо історії виникнення науки безпеки життєдіяльності та її засновників, нормативних та керівних документів, вчених та науковців даної галузі науки, фізіології людини. Також конкурсанти виконували практичні завдання з надання першої долікарської допомоги.
Готували курсантів для участі в такому заході старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ Олена Шароватова та начальник медичної служби підполковник служби ЦЗ Юрій Приходько.
Вітаємо учасників Всеукраїнської олімпіади та бажаємо їм подальших успіхів на освітянській ниві!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10