https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту відбувся випуск слухачів післядипломної освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2012
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту відбувся випуск слухачів післядипломної освіти

  

 

 

30 березня на факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбувся випуск слухачів, які закінчили курси спеціалізації за категорією «Начальники (заступники), старші інспектори відділів (секторів) з організації служби, реагування на надзвичайні ситуації та застосування пожежної та спеціальної техніки» та «Старші (головні) інженери, фахівці відділів (секторів) Держтехногенбезпеки». Протягом трьох тижнів слухачі здобували знання, які їм будуть потрібні для подальшої роботи на нових посадах. Закінчилось навчання комплексним іспитом, на якому всі слухачі отримали позитивні оцінки.

 

 

 

Також в цей день складала іспити категорія «Начальників караулів СДПЧ, ПДПЧ, ДПЧ», які протягом двох тижнів підвищували свої знання на факультеті. Слухачі мали можливість відпрацювати питання, що стосувалися оцінки збитків у разі виникнення надзвичайних ситуацій та розв’язати практичні задачі з визначення сил і засобів для їх ліквідації. Всі слухачі отримали позитивні оцінки та відбули до рідних домівок.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10