https://www.high-endrolex.com/10 Олімпіада з матеріалознавства | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.03.2012
НУЦЗУ

Олімпіада з матеріалознавства

23 березня на кафедрі прикладної механіки НУЦЗУ відбувся 1-й етап Всеукраїнської олімпіади з матеріалознавства. В олімпіаді прийняли участь 56 курсантів та студентів.

  

Переможцем олімпіади стала Кукса Наталія студентка групи ОПкс-10-525. ІІ місце посів студент Цоцорін С.А. (ОПкс-10-525). ІІІ місце – курсант Лукянович С.О. (гр. ПБ-10-423).

 

Розглядувані теми стосувалися основних розділів матеріалознавства, знання з яких студентам та курсантам в подальшому доведеться використовувати при вивченні дисциплін «Прикладна механіка» та «Технічна механіка».

 

З огляду на велику кількість учасників олімпіада проводилася одночасно в різних аудиторіях кафедри, що забезпечило більшу об’єктивність оцінювання.

 

Поставлені питання викликали неабияке зацікавлення у курсантів та студентів. Після закінчення олімпіади всі залишилися, щоби почути правильні відповіді та пояснення викладачів. Велику роботу при підготовці, складанні завдань і проведенні олімпіади зроблено викладачами Бетіною О.Ю. та Кузнецовою  М.М.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10