https://www.high-endrolex.com/10 Перше загальнокомандне місце в настільному тенісі студентів Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.11.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Перше загальнокомандне місце в настільному тенісі студентів Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту

25 листопада з метою підвищення рівня фізичної підготовки учнівської молоді Вінницьким обласним управлінням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України було організовано та  проведено перший етап обласної Спартакіади серед учнів професійно-технічних  навчальних закладів. Організаторами дійства було запропоновано змагання з настільного тенісу, шахів, баскетболу, волейболу, міні-футболу та легкої атлетики. Місцем проведення змагань з  настільного тенісу та шахів було визначено приміщення Вінницького художнього професійно-технічного училища №5. До участі в спортивних заходах було подано  заявки від 31-ї команди. Серед учасників була і команда нашого училища.

Учасники Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту гідно представили свою майстерність у  змаганнях з настільного тенісу та шахів.

Так, наша команда виборола перше загальнокомандне місце в настільному тенісі. Особливо відзначилися учень групи 1МС-30у Пархомчук М.М. та його тренер капітан служби цивільного захисту Ткаченко Р.С.

Такі змагання сприяють гармонійному розвитку людини, пропагують засади здорового способу життя серед студентської та учнівської молоді, є підґрунтям в підготовці її до майбутньої успішної професійної діяльності.

Керівництво ВВПУЦЗ щиро вітає переможців Спартакіади!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10