https://www.high-endrolex.com/10 Ні – наркотикам, ні – палінню! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.11.2011
НУЦЗУ

Ні – наркотикам, ні – палінню!

Лікар доводив присутнім про те, що шкідливі звички знає кожен, але не кожному вдається їх уникати. Людина, яка бажає бути здоровою, повинна мати волю і намагатись уникати поганих звичок, тим більш рятувальник.
 
На цій лекції лектор розповів першокурсникам про шкоду, яку несуть наркотики людям. Тим, хто безпосередньо вживає їх, та оточуючим. Вихованці були ознайомлені з симптомами, які притаманні наркоманам. Також була прийнята до уваги проблема алкоголізму та тютюнової залежності. Останньою з яких страждають деякі курсанти нашого курсу, але намагаються якнайшвидше позбутися шкідливих звичок.  Крім цього, Олег Миколайович розповів про цікаві досліди, що проводились науковцями всього світу і результати яких просто лякають. Кількість осіб віком від 15 до 20 років, що хоча б один раз в житті вживали легкі наркотики, на сьогодні складає майже 100%.
Лекція майора Перешлюги була дуже цікава та пізнавальна. Кожен з курсантів зробив для себе певний висновок. Об’єднавши до купи думки першокурсників, можна зробити висновок, що наркотики, алкоголь та тютюнові вироби для слабких духом людей.
Бути здоровим – і модно, і сучасно, і стильно!  
 
  
 
Рада самоврядування 1 курсу факультету пожежної безпеки
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10