https://www.high-endrolex.com/10 Навчаємо на практиці! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.11.2011
НУЦЗУ

Навчаємо на практиці!

Науково-педагогічними працівниками кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ професором Андроновим В.А. та старшим викладачем Шароватовою О.П. у межах викладання дисципліни «Промислова екологія» із курсантами та студентами спеціальності «Охорона праці» було проведено виїзне заняття на ДКП КГ «Харківкомуночиствод». 
 
 
 
 
 
 
Серед питань, які не лише теоретично, а й у реальному вимірі вдалося опанувати студентам групи ОПкс-09-535, були особливості технологічних систем очистки стічних вод, зокрема механічне та біологічне очищення; роль мікроорганізмів, вищої водної рослинності та інших організмів в очищенні води; ефективність методів очищення виробничих стічних вод у Харківському регіоні, а також детальні особливості організації системи охорони праці підприємства, що налічує майже 7 тисяч працюючих.
 
 
 
Реалізація подібних форм організації навчально-виховного процесу, безперечно, сприяє більш глибокому засвоєнню начального матеріалу з дисциплін, зміцнює зацікавленість слухачів в обраній професії, підвищує виконавську дисципліну при підготовці до занять.
 
Кафедра ОПтаТЕБ, прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10