https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту України – в ефірі обласного ТБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.11.2011
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту України – в ефірі обласного ТБ

Пропонуємо Вашій увазі відеорепортажі про проведення Х Міжнародної науково-практичної конференції «Пожежна безпека 2011» та конкурсу «Міс Університет 2011»
МНС-ники обрали найвродливішу студентку
Репортаж Ірини Гнатюк
Краса – врятує світ, – вірять у виші, – де готують надзвичайників. А якщо до вроди додати розум та екстремальний фах , що його обрали студентки навчального закладу, стає зрозуміло – на конкурсі, де обирали найгарнішу дівчину університету, глядачі не нудьгували.
Вісім найчарівніших дівчат профільного вишу рятівників змагаються за звання першої красуні та розумниці. Конкурсантка Анастасія захоплюється танцями, вокалом та вивченням іноземних мов. Мріє пізнати духовну культуру Індії. Запевняє – потоваришувала з конкурентками та зичить їм терпіння та фантазії.
Анастасія Русько, студентка університету цивільного захисту
Почему пришла на Мисс? Наверное, потому что захотелось каких-то новых ощущений, вот. Тем более, это такая разрядка эмоций, очень весело, очень быстро время проходит.
Юлія – майбутній психолог кризових ситуацій. Її хобі – танці. Успіху бажає і собі, й іншим учасницям кокурсу.
Юлія Сердюк, студентка університету цивільного захисту
Желаю всем победить, но хоть будет победительница одна, но остальные будут не хуже чем истинная Мисс-университет – 2011.
До конкурсу готувались ретельно-розповідають дівчата. Адже, в його програмі – не лишень дефіле у вечірніх сукнях. Широкому загалу і , передусім, журі , треба довести і наявність акторського таланту. Родзинка перегонів вроди для майбутніх надзвичайниць – черлідінг, хореографічні номери груп підтримки спортивних команд. Дівчата на сцені тримались впевнено, із завданням впорались майстерно. Частка визнання дісталась кожній учасниці конкурсу. Журі обрало Міс – екстравагантність, шарм, грацію, а також найпривабливішу та найелегантнішу з дівчат. А це – Катерина Миргород, перша красуня вишу. Серед її прагнень – стати фахівцем в кризовій психології та бути успішною в житті. Найпалкіше учасниць конкурсу вітали хлопці. Їх у виші, де готують кадри для МНС, більшість. Тож овацій не бракувало.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10