https://www.high-endrolex.com/10 Разом до здорового майбутнього! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.10.2011
НУЦЗУ

Разом до здорового майбутнього!

В умовах вітчизняної демографічної кризи, погіршення стану довкілля та як наслідок зниження рівня загального здоров’я нації, небезпеки захворювань, що передаються статевим шляхом, та втрати у сучасному суспільстві аксіологічних пріоритетів взаємовідносин між чоловіком та жінкою як подружжям, студенти групи ОПкс-09-535 факультту техногенно-екологічної бзпеки Національного університету цивільного захситу України на чолі з куратором Шароватовою О.П. відвідали Харківський обласний центр планування сім’ї та репродукції людини.
 

Навчальний курс, проведений лікарем центру Ольховською О.А., містив актуальну інформацію для тих, хто бажає планувати вагітність і народження здорової дитини. Під час розмови у довірливому тоні була можливість ще раз почути відомі речі про небезпеку безвідповідальних статевих відносин та їх наслідки, а також про особливості підбору сучасних методів контрацепції; важливість та відповідальність планування сім’ї обома партнерами; лікування захворювань, що передаються статевим шляхом; діагностику та лікування чоловічого та жіночого безпліддя; обстеження на TORCH-інфекції, що визначають групу ризику подружніх пар, діти яких народяться з вираженими патологіями або які не зможуть мати дітей взагалі.
 


Поінформовані про важливі питання на межі вступу у самостійне доросле життя, ми стали учасниками проекту покращення планування сім’ї та репродуктивного здоров’я в Україні «Разом до здорового майбутнього!» (United states agency international development USAID from the Аmerican people).

 
Запитайте у лікаря і ви про методи планування сімї!
 
 
Студенти групи ОПкс-09-535,
куратор групи Шароватова О.П. , прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10