https://www.high-endrolex.com/10 Студентство Харкова на зустріч Євро-2012 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.10.2011
НУЦЗУ

Студентство Харкова на зустріч Євро-2012

7 жовтня представники ради самоврядування Національного університету цивільного захисту України відвідали Харківську національну академію міського господарства, де прийняли участь у круглому столі «Студентство Харкова на зустріч Євро-2012».

Протягом двох годин члени ради самоврядування нашого університету разом із активістами громадських молодіжних організацій м. Харкова, представниками профспілок, волонтерами центрів соціальних служб розглядали питання координації зусиль міської влади, студентства, молодіжних організацій щодо набору та підготовки волонтерів приймаючого міста для проведення в Харкові фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Підводячи підсумки форуму, заступник директора департаменту – начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту харківської міської ради Подгорний Костянтин Юрійович наголосив, що волонтерство є дійсною можливістю проявити себе, першою сходинкою на шляху до успішної кар’єри.

Подати заяву на участь у волонтерському русі мають можливість усі бажаючі у ХДЦСССДМ “Довіра” за адресою: Харків, пр. Гагаріна 43-б, тел. (057)736-09-71, чи в «Офісі студента», який знаходиться на вул. Мироносицькій 53.

Рада самоврядування Університету

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10