https://www.high-endrolex.com/10 Урочистий розвід | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.10.2011
НУЦЗУ

Урочистий розвід

3-го жовтня в Національному університеті цивільного захисту України пройшов урочистий розвід. Ректор навчального закладу генерал-лейтенант служби ЦЗ Володимир Садковий вітав колектив та науково-педагогічних працівників університету із Днем працівників освіти та бажав плідних успіхів на освітянській ниві, творчого натхнення і наснаги.
Як відомо, це свято в нашій країні традиційно всенародне. У всі віки наш народ шанував освічених людей, справедливо вбачаючи в них свою еліту, спроможну забезпечити країні прогрес на всіх напрямках діяльності суспільства. Українцям завжди був властивий нестримний потяг до знань, тому викладач, учитель – найпочесніші звання, а люди, що працюють на освітянській ниві, - справжні подвижники. Такими є науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України – одного із найстаріших закладів пожежно-технічного профілю нашої держави та Європи, що готує висококваліфікованих рятувальників.
За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівника освіти почесною нагородою університету «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки» було заохочено доцента кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Людмилу Гонтаренко, доцента кафедри загальної психології Юлію Ільїну, доцента кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки майора служби ЦЗ Андрія Калиновського, викладача кафедри наглядово-профілактичної діяльності капітана служби ЦЗ Тетяну Ковалевську, начальника навчально-методичного відділу полковника служби ЦЗ Андрія Морозова, заступника начальника кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій полковника служби ЦЗ Валерія Христича, доцента кафедри прикладної механіки Геннадія Чернобая.


 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10