https://www.high-endrolex.com/10 Кафедра наглядово-профілактичної діяльності звітує про проведену профорієнтаційну роботу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2011
НУЦЗУ

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності звітує про проведену профорієнтаційну роботу

3-го жовтня заступник начальника кафедри наглядово-профілактичної діяльності Національного університету цивільного захисту України майор служби цивільного захисту Савченко Олександр Віталійович в рамках акції «Абетка рятувальника-2012» провів бесіду з учнями 9-их та 11-их класів середньої загальноосвітньої школи № 139 Московського раойну Харкова. Перша частина бесіди стосувалась дотримання школярами правил пожежної безпеки, поведінки та дій у разі виникнення пожежі, користування первиними засобами пожежогасіння. Удругій частині бесіди було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо навчання у Національному університеті цивільного захисту України, перспектив подальшої праці в органах та підрозділах МНС та інших організаціях. Майбутні випускники зацікавились інформацією про умови вступу, навчання (дівчата особливо цікавились можливістю бути курсантами). На завершення бесіди всі були запрошені відвідати наш університет у день відкритих дверей.
На сьогоднішній день усі науково-педагогічні працівників кафедри наглядово-профілактичної діяльності провели профорієнтаційну роботу у школах за місцем проживання.

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10