https://www.high-endrolex.com/10 II конференція студентів та курсантів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2011
НУЦЗУ

II конференція студентів та курсантів

 

28-го вересня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулась ІІ Конференція студентського та курсантського самоврядування навчального закладу. Для участі у цьому заході було запрошено 200 делегатів з усіх структурних підрозділів університету. Керівництво університету представляли проректор по роботі з персоналом полковник служби ЦЗ Вадим. Попов та керівники основних структурних підрозділів навчального закладу. На порядку денному Конференції було заслухано звіт Ради студентського та курсантського самоврядування за минулий навчальний рік та обрано шляхом таємного голосування новий склад Ради самоврядування університету.

 

 Під час Конференції всі присутні мали змогу обговорити нагальні проблеми студентства, особисто задати питання керівництву університету та представникам ради, а також внести пропозиції стосовно покращення діяльності студентського та курсантського самоврядування університету.

 За результатами таємного голосування, до складу ради студентського та курсантського самоврядування увійшли шістнадцять представників молодіжних колективів університету. Головою ради було обрано курсанта 3-го курсу факультету пожежної безпеки Леоніда Заїченка. Заступниками голови було призначено курсанта 5-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Михайла Бондаренка та студентку 5-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Марину Бринчук.

 В цілому, робота Конференції пройщла злагоджено та організовано, а ухвалені рішення беззаперечно сприятимуть подальшому вдосконаленню роботи студентського та курсантського самоврядування університету.

Рада самоврядування Університету, прес-служба НУЦЗУ.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10