https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти ВВПУЦЗ брали участь у ліквідації пожежі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Курсанти ВВПУЦЗ брали участь у ліквідації пожежі

Ще так недавно розпочався новий навчальний рік у ВВПУЦЗ, та в наших вихованців немає часу для  звикання до навчального процесу, теорія  вимагає постійного застосування знань на практиці. З перших днів вересня  наші курсанти активно залучаються до роботи Оперативно-рятувальної служби Вінницького гарнізону.

Так, 21 вересня  на першому поверсі чотириповерхового виробничо-проектного інституту «Вінницяагропроект» виникла пожежа у міні-друкарні.

 Працівники УМНС у Вінницькій області разом з курсантами Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту прибули на місце пригоди за кілька хвилин, евакуювали з будівлі 18 працівників та за 10 хвилин приборкали вогонь у приміщенні.

 «Цього разу на пожежі відзначився курсант з Херсонщини Меньшиков Євген. Застосовуючи теоретичні знання набуті в училищі, він гідно діяв у складі групи професійних вогнеборців Вінницького гарнізону»- зі слів начальника навчальної пожежно-рятувальної частини ВВПУЦЗ майора служби цивільного захисту Муругова А.Є.

  Жоден з працівників інституту під час пожежі не постраждав.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10