https://www.high-endrolex.com/10 Представники ЛДУ БЖД МНС беруть участь у міжнародному форумі «Пожтех – 2011» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2011
ЛДУ БЖД

Представники ЛДУ БЖД МНС беруть участь у міжнародному форумі «Пожтех – 2011»

Представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України беруть участь у Х Міжнародному виставковому форумі “Технології захисту/ПожТех-2011”, який 20-22 вересня у проходить у Києві. Як зазначив заступник Міністра надзвичайних ситуацій Віталій Бут, відкриваючи форум, щороку нас випробовують стихійними лихами та техногенними катастрофами. Щоб адекватно реагувати на такі виклики необхідно мати надійну техніку і гарне спорядження. "Сподіваюсь, що сьогоднішній форум дасть змогу всім поспілкуватися на теми наукового та виробничого характеру, дасть можливість обмінятись досвідом, знайти нових ділових партнерів і як наслідок, сподіваюсь, рівень цивільного захисту в нашій державі підніметься ще на один щабель».
Під час заходу всебічно розглядаються актуальні питання цивільного захисту населення і територій від природних та техногенних катастроф. Одне з його основних завдань – підтримувати перспективні розробки та впровадження нових наукових ідей і технологій у виробництво пожежної й аварійно-рятувальної продукції.
Близько 100 підприємств та організацій, зокрема з Росії, Іспанії і Франції, беруть участь у заході і репрезентують найкращі світові зразки техніки у надзвичайно широкому сегменті: від засобів рятування, протипожежної продукції й техніки, оснащення для проведення аварійно-рятувальних робіт та пошукових операцій, автоматичних установок та систем контролю, оповіщення та управління евакуацією до новітніх систем захисту персоналу небезпечних виробництв.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10