https://www.high-endrolex.com/10 Урочистості з нагоди Дня рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Урочистості з нагоди Дня рятівника

14 вересня у ВВПУЦЗ відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника. Увесь колектив навчального закладу, курсанти, студенти, слухачі та ветерани училища були запрошені на святкування. Начальник училища полковник служби цивільного захисту Говорущак М.Г. звернувся до присутніх з вітальним словом, нагородив кращих курсантів та студентів грамотами училища, відзначив кращих працівників та подякував колективу за наполегливу і самовіддану працю, гідне несення служби.

У своєму зверненні до курсантів та студентів він промовив: «Ви можете пишатись тим, що по праву належите до когорти сміливих, мужніх, відданих справі! Рятувальник - це не просто професія, це спосіб життя тих людей яким підвладне приборкання стихії...».

Гостями свята були ветерани училища. Перебуваючи на заслуженому відпочинку, вони  не полишають зв'язок зі своєю професією, щедро діляться багатим досвідом з молодим поповненням рятівників, вболівають за справу, якій віддали не один десяток років. Вшанували хвилиною мовчання на святі й тих працівників, які внесли неоціненний вклад в заснування і розвиток навчального закладу та вже пішли з життя.

В ці дні згадували і тих, хто віддав життя в боротьбі зі стихіями та лихом за життя людства: Миколу Ващука, Володимира Правика, Володимира Тишуру, Віктора Кібенока та ін.. Їхній подвиг залишиться в серцях навіки.

Багато теплих слів лунало зі сцени актової зали училища про мужність людей однієї з найблагородніших професій на планеті. Силами працівників, курсантів та студентів навчального закладу було підготовлено та представлено цікаву концертну програму.

Це свято є не лише професійним, його відмічають також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

То ж прийміть вітання всі громадяни, хто має відношення до рятувальної справи! Нехай ваша самовідданість увінчається достойними результатами, а  незгасаюча життєва енергія у поєднанні з творчим натхненням щодня надають сил для здійснення добрих справ в ім’я процвітання рідної України! 

Зі святом всіх!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10