https://www.high-endrolex.com/10 Ректорат Львівського та Харківського ВНЗ МНС України обговорили питання підготовки магістрів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.09.2011
ЛДУ БЖД

Ректорат Львівського та Харківського ВНЗ МНС України обговорили питання підготовки магістрів

Питання підготовки магістрів для підрозділів МНС України обговорили ректори Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Національного університету цивільного захисту України Михайло Козяр та Володимир Садковий під час селекторної наради. Зокрема, йшлося про терміни навчання, кількість та якість підготовки відповідних фахівців.
Наші колеги з Харкова запропонували передбачити механізми стимулювання для магістрів: «Ми пропонуємо випускнику-магістру одразу присвоювати звання старшого лейтенанта, а також пропонувати їм відповідні посади в підрозділах Міністерства тощо», - зазначив В. Садковий.
В свою чергу ректор Львівського університету МНС М. Козяр підкреслив, що у питанні підготовки магістрів повинна переважати якісна, а не кількісна складова. «Наші навчальні заклади збалансовано підходять до кількості магістрів. Я вважаю таку кількість цілком прийнятною. Це ті люди, які дійсно мають відповідні знання і відповідають високому рівню», - додав М. Козяр.
Ректори домовились напрацювати спільну концепцію з приводу цього питання та вийти з відповідними пропозиціями до Міністра МНС України. Прийнято рішення щодо обміну досвідом між навчальними закладами. Викладачі та курсанти зі Львова їхатимуть у Харків, а наші колеги до Львова. Учасники наради домовились регулярно спілкуватися у такому форматі і запропонували представникам студентського та курсантського самоврядування проводити подібні зустрічі.

 

прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10