https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні курсанти ЛДУ БЖД МНС повернулися з навчально-тренувальних зборів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.08.2011
ЛДУ БЖД

Майбутні курсанти ЛДУ БЖД МНС повернулися з навчально-тренувальних зборів

Кандидати у курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС повернулися з табірних зборів, які проходили на одній з навчально-тренувальних баз університету. Як вже повідомлялося раніше, участь у зборах беруть 197 абітурієнтів. В одностроях майбутніх рятувальників також 15 дівчат.
Юнаків та дівчат зустрів ректор навчального закладу Михайло Козяр. Він привітав майбутніх курсантів з успішним закінченням зборів та побажав подальших успіхів у нелегкій справі. «Пройшовши цей етап ви зробили перший невеличкий крок до омріяної професії, в основі якої закладені принципи гуманізму, взаємоповаги та пожертви заради інших», - зазначив М.Козяр.
Згодом молодь продемонструвала свій стройовий вишкіл. Вже 1 вересня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбудуться урочистості з нагоди Дня знань. Ректор вручить курсантам і студентам символічний ключ від «Країни знань», буде оголошено наказ про зарахування на перший курс та перевід на старші курси. В урочистостях візмуть участь представники обласної та міської влади, МНС та МОН України, батьки курсантів та студентів.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10