https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та студенти ЛДУ БЖД МНС розпочали навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти та студенти ЛДУ БЖД МНС розпочали навчання

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Вперше поріг навчального закладу переступили понад 800 першокурсників. Загалом, ліцензійне наповнення начального закладу складає 5015 осіб. Враховуючи малу кількість випускників шкіл 2011 року, Університет повністю виконав державне замовлення, а кількість бажаючих навчатися зросла у порівнянні з минулим роком. Цьогоріч на навчання до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності вступили представники з 22 областей України. Серед абітурієнтів велика кількість людей з високими балами у сертифікатах Державного центру оцінювання якості освіти. Вони будуть навчатися за 17 напрямами та спеціальностями.
Курсантів та студентів привітали заступник директора департаменту кадрів та роботи з особовим складом генерал-лейтенант Іван Шевченко, ректор університету генерал-лейтенант Михайло Козяр, начальник ГУ МНС України у Львівській області генерал-майор Сергій Дмитровський, представники органів влади та батьки.
Гість з Міністерства І. Шевченко від імені Міністра МНС України Віктора Балоги привітав усіх з початком навчального року: «Ви обрали не професію, а долю. Щодня сотні наших громадян, які потребують допомоги, вдивляються з надією в очі рятувальників. Ви майбутнє нашої Держави, нашого Міністерства. Здобувайте знання аби здійснювати найблагороднішу місію на землі – оберігати життя та здоров’я людей».
У своєму вітальному слові Ректор Університету Михайло Козяр висловив впевненість, що на тлі усіх небезпечних процесів, які відбуваються у світі, молоді люди свідомо обрали небезпечну професію. «Інвестиція у навчання – це інвестиція у Державу. Головним нашим завданням є надання якісних освітніх послуг, індивідуальний підхід та партнерські відносини між викладачем та студентом, застосування сучасних інформаційних технологій у навчальному процесі. Ми докладемо максимум зусиль аби ваше навчання було змістовним та цікавим та принесло користь вам та Державі».
Він вручив курсантам та студентам першого курсу символічний ключ до Країни знань, а настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці отець Роман промовив святочну молитву і провів ритуал освячення першокурсників. Після урочистостей курсанти та студенти вирушили на перше заняття «Моя Україна – вільна держава».

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС   Фото: Назар Коляда 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10