https://www.high-endrolex.com/10 Психологи Національного університету цивільного захисту України нададуть практичну допомогу постраждалим та сім’ям загиблих на шахті в Луганськой області. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.07.2011
НУЦЗУ

Психологи Національного університету цивільного захисту України нададуть практичну допомогу постраждалим та сім’ям загиблих на шахті в Луганськой області.

Сьогодні дев’ять психологів Національного університету цивільного захисту України виїхали на місце вибуху на шахту „Суходільськ-Східна” Краснодонського району Луганської області.



Вибух стався о 1 год. 57 хв. 29 липня на горизонті 915 метрів.
Загинуло 17 гірників. Всього на аварійній ділянці працювало 28 гірників. Доля 9 гірників залишається невідомою. Практичні психологи та працівники науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України працюватимуть безпосередньо в епіцентрі надзвичайної ситуації, надаючи допомогу постраждалому населенню, працівникам шахти та рятувальникам. На місці надзвичайної ситуації психологічна служба НУЦЗУ розмістить окремий намет для роботи з постраждалими.

 

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10