https://www.high-endrolex.com/10 Оголошено результати зарахування на навчання за державним замовленням | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.08.2011
ЛДУ БЖД

Оголошено результати зарахування на навчання за державним замовленням

Сьогодні, 1 серпня, відбулося засідання приймальної комісії Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, на якому розглянуто питання надання рекомендацій щодо зарахування на навчання за державним замовленням. На засіданні виступив відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Гудименко, який довів до присутніх інформацію щодо перебігу одного з етапів вступної кампанії. Він зазначив, що незважаючи на значно меншу кількість випускників шкіл у 2011 року, кількість бажаючих навчатися у нашому закладі не зменшилась. Зокрема загальний конкурс становив близько 3,5 чоловік на місце, а на окремі спеціальності 8 чоловік на місце.
За результатами конкурсу рекомендовано зарахувати на навчання до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 197 осіб на денну форму за державним замовленням.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10