https://www.high-endrolex.com/10 У новому навчальному році ЛДУ БЖД МНС готуватиме фахівців за 17 напрямами та спеціальностями | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2011
ЛДУ БЖД

У новому навчальному році ЛДУ БЖД МНС готуватиме фахівців за 17 напрямами та спеціальностями

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбулося розширене засідання Вченої ради. На засіданні розглянули перспективи розвитку навчального закладу, питання організації навчального процесу в 2011-2012 навчальному році.
Ректор Університету Михайло Козяр зазначив, що головним нашим завданням є надання якісних освітніх послуг, індивідуальний підхід та партнерські відносини між викладачем та студентом, застосування сучасних інформаційних технологій у навчальному процесі. Цьогоріч на навчання до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності вступили представники з 22 областей України. Серед абітурієнтів велика кількість людей з високими балами у сертифікатах незалежного центру оцінювання якості освіти. У 2011-2012 навчальному році Університет здійснюватиме підготовку фахівців за 17 напрямами та спеціальностями.
«Я закликаю всіх науково-педагогічних працівників працювати максимально ефективно. Ваші заняття повинні бути цікавими для студентів, а результати наукової діяльності знаходити практичне відображення у вигляді підручників, навчальних програм, методичних розробок, які вдосконалять та покращать якість освіти, збагатять в цілому навчальний предмет, який Ви викладаєте», - зазначив М. Козяр.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10