https://www.high-endrolex.com/10 Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. Три поверхи тут долають за тринадцять секунд. Відеорепортаж | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.07.2011
НУЦЗУ

Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. Три поверхи тут долають за тринадцять секунд. Відеорепортаж

Перший етап змагань - драбина. В залежності від вікової групи треба подолати визначену висоту. Зробити це трохи більше ніж за десять секунд юним спортсменам під силу.
Василь у п'ятнадцять років вже вирішив - буде рятувальником. Пожежно-прикладний спорт - це і здоровий спосіб життя, і додаткова підготовка до втупу в навчальний заклад.
Кияни отримали перемогу минулого року. Серед фаворитів вони і цього разу. Поруч з ними - команда з Луганська. Попри це харків'яни віри не втрачають. Тим більше - до стадіону звикли. Тренуються тут увесь рік.
Небезпеку ніхто не відміняв. Якщо рятувальники в повсякденній роботі ризикують життям, то спортсмени - як мінімум здоров'ям. Перед змаганнями команди обговорюють можливі помилки. Найдрібніший недолік - і шлях до перемоги закритий.
Змагання завершаться завтра. Найкращі спортсмени потраплять до збірної України. Насупного року вона має відстояти звання переможця. Днями збірна виборола в Росії титул чемпіонів світу з пожежно-прикладного спорту.
 
 
Анна Чередниченко. Сергій Дудник. Вісті. ТРК «Фора».07 липня 2011 19:53
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10