https://www.high-endrolex.com/10 Щоденник спортивних змагань курсантів факультету пожежної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2011
НУЦЗУ

Щоденник спортивних змагань курсантів факультету пожежної безпеки

Перше і друге місця отримали борці Олексій Каракулін і Олександр Хмелюк. Рятувальники-п’ятикурсники вибороли перемогу на Чемпіонаті Харківської області з боротьби дзюдо і відбіркових змаганнях до Кубку України. У перегонах серед борців вагою до 66 кг беззаперечну «золоту» перемогу отримав курсант Хмелюк, «срібло» - курсант Каракулін (вагова категорія до 81 кг). 29 червня борці-рятуальники візьмуть участь у змаганнях на Кубок України. Спортсменів зустрічатимуть Суми.
Курсант 5 курсу Ігор Бондар отримав перше місце в обласних змаганнях з гирьового спорту в програмі Х Спартакіади-2011 Луганського обласного ФСТ «Спартак» серед збірних команд галузевих профспілкових організацій, підприємств та закладів. Підйом у ривку Ігор виконав 162 рази (вагова категорія більш 90 кг). У жовтні в Алушті проводитиметься Чемпіонат України з гирьового спорту.
Крім того, курсанти факультету пожежної безпеки взяли участь у проведенні змагань між ВНЗ м. Харкова у «Слобожанській олімпійській милі-2011». Вихованці третього курсу Дмитро Грибков отримав перше місце,  Максим Плющ – друге місце. А  Сергій Пахомов показав неперевершену підготовку під час проведення Чемпіонату Харківської області з фрі-файту – майбутній рятувальник отримав «Золоту» медаль.
       

Сектор із взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10