https://www.high-endrolex.com/10 Незабаром до Дня науки в Національному університеті цивільного захисту України пройде конкурс на кращий виставковий експонат | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2011
НУЦЗУ

Незабаром до Дня науки в Національному університеті цивільного захисту України пройде конкурс на кращий виставковий експонат

Конкурс на кращий виставковий експонат відбудеться у Національному університеті цивільного захисту України 20-го травня. Саме цього дня все прогресивне людство відзначатиме День науки.

За словами проректора з наукової роботи полковника служби цивільного захисту Володимира Андронова, конкурс у навчальному закладі буде проведено вперше, тому кожна кафедра та науково-дослідна лабораторія готується до цього ретельно. Виставковими експонатами, зазначає полковник Андронов, можуть бути експериментальні установки, макети, пристрої, програмні продукти, а також електронні підручники, посібники, словники. А таких наробок та напрацювань в навчальному закладі - безліч. Конкурс на кращий виставковий експонат має за мету розвивати науково-матеріальну та дослідницьку бази університету, вдосконалювати виставкову та маркетингову діяльності в науково-технічній та освітній галузях. Організатором заходу є науково-дослідний центр університету.
Станом на 20 квітня подано 19 заявок від факультетів та науково-дослідних лабораторій навчального закладу.
Слад зазначити, що кращі експонати, переможці конкурсу, будуть рекомендовані до участі у Всеукраїнських виставкових форумах «Технології захисту», «ПожТех» тощо. Звертаючись до своїх колег-однодумців, Володимир Анатолійович запевняє, що сьогодні наука – основа розвитку особистості, суспільства, нації та держави, запорука майбутнього України. Вона є найбільш масштабною та людиномісткою сферою українського суспільства, найголовнішою умовою утвердження України на світовому ринку високих технологій. Вітаючи всіх людей науки, проректор з наукової роботи університету полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов бажає, щоби всі учасники науково-дослідної діяльності були задоволеними від отримуваних результатів власних наукових досліджень та вагомих успіхів на науковій ниві!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10