https://www.high-endrolex.com/10 Підтримка – ключ до успіху! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2011
НУЦЗУ

Підтримка – ключ до успіху!

14 травня відбувся заключний етап змагань між містами України з синхронного танцю, проект якого отримав назву «Майданс». У фіналі приймав участь і  Харків. Судді конкурсу нашому місту повернули право боротися за статус танцювальної  столиці, яке стало фіналістом завдяки  підтримці глядачів.. Курсанти всіх курсів та студенти університету разом із своїми командирами були серед рядів вболівальників на площі Свободи, і від усього серця бажли нашим учасникам перемоги, адже у числі команди Харкова виступали на Хрещатику студенти і курсанти НУЦЗУ.
Незважаючи на короткі терміни підготовки номерів, харківські майдансери на чолі з хереографом Олександром Євмешкіним виступили з яскравими танцювальними номерами. Чотири міста, які увійшли до фіналу – Кіровоград, Запоріжжя, Дніпропетровськ та Харків, підготували по два номери: парад і сольний номер. Парад харків’ян, вдягнутий у костюми Пьєро, супроводжувався дефіле Хрещатиком великого Карабаса-барабаса. Виступ закінчувався появою великих квіткових клумб, які були створені із різнокольорових парасольок. В останньому етапі танцювальних перегонів за мільйон гривень приймали участь 500 харків’ян. Темою останнього шоу стало «Звичайне диво». Журі віддало Харкову і Запоріжжю по 62 бали, Кіровограду – 66, Дніпропетровську -54. Остаточний вердикт винесуть глядачі через тиждень, 21 травня, які і визнають переможця шляхом СМС-голосуванням.  

 

Сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10