https://www.high-endrolex.com/10 15 квітня освітяни вищої школи Харківщини та їх російські колеги проведуть на базі НУЦЗУ Міжнародний круглий відео-стіл. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.04.2011
НУЦЗУ

15 квітня освітяни вищої школи Харківщини та їх російські колеги проведуть на базі НУЦЗУ Міжнародний круглий відео-стіл.

До участі у круглому відео-столі запрошуються співробітники, аспіранти, студенти вищих навчальних закладів, керівники та фахівці регіональних освітніх закладів, представники підприємств, загальноосвітніх середніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, працівники соціальних служб. З вітальною промовою до учасників круглого столу звернеться проректор по роботі з персоналом НУЦЗУ, полковник служби цивільного захисту Вадим Попов.
Круглий стіл фокусується на питаннях вивчення регіональних тенденцій та перспектив розвитку різних форм соціального партнерства, взаємодії освітніх закладів, соціальних служб і підприємств, спрямованих на формування у молодого покоління соціально сталих особистих якостей і професійної компетентності відповідно до сучасних потреб економіки, соціальної сфери, освіти та суспільства. Відеозв’язок із Російськими вишами забезпечуватимуть працівники центру інформаційних технологій НУЦЗУ.

Учасниками Міжнародного круглого відео-столу стануть:

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди, кафедра соціальної педагогіки, м. Харків (Україна); Харківська державна академія культури, кафедра соціальної педагогіки, м. Харків (Україна); Українська інженерно-педагогічна академія кафедра філософії, психології та освітніх технологій, кафедра креативної педагогіки та інтелектуальної власності,  кафедра педагогіки та методики професійного навчання м. Харків (Україна); Харківський гуманітарно-педагогічний інститут кафедра  соціальної педагогіки, м. Харків (Україна); відділення ФГАОУ ВПО "Російський державний університет професійно педагогіки" кафедра професійно-технічної освіти, м. Первоуральськ (Росія); ГОУ ВПО «Уральський державний педагогічний університет» Інститут соціальної освіти м. Єкатеринбург (Росія).

Питання, запропоновані для обговорення під час круглого столу:

Перспективний розвиток соціального виховання дітей та молоді в умовах інформаційного суспільства; професійна освіта та інновації на виробництві, у соціальній сфері; інноваційні процеси у сучасній вищій освіті України та Росії; стратегічне партнерство у системі школа-професійно-технічні заклади-вищі навчальні заклади-виробництво; соціальна освіта та інноваційні процеси на виробництві; формування соціально-професійних компетенцій у сучасній молоді в системі професійної освіти; формування ціннісних орієнтацій молоді й проблеми сучасного ринку праці; нормативно-методичне забезпечення особистісної та професійної компетенції молоді з урахуванням сучасних потреб економічного розвитку, освіти, соціальної сфери та суспільства.

 Лариса Кошеварова

Національний університет цивільного захисту України

План проведення Міжнародного круглого відео-столу «Актуальні проблеми взаємодії вищої професійної освіти, соціальних служб і педагогічної практики: регіональний аспект»

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10