https://www.high-endrolex.com/10 Співробітниця Львівського державного університету безпеки життєдіяльності отримала нагороду від французів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.04.2011
ЛДУ БЖД

Співробітниця Львівського державного університету безпеки життєдіяльності отримала нагороду від французів

Президент організації «Європейської зірки за громадську та військову відданість» Ан Дао нагородила золотою медаллю активних членів асоціації спортивно-культурних обмінів «Лотарингія-Україна», серед яких співробітник сектору міжнородної діяльності Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Любов Сорока.
Нагородження відбулося у місті Аянж. Люба Сорока є віце-президентом асоціації «Лотарингія-Україна», вона відповідає за усі заходи, проведені цією асоціацією в Україні. Майже протягом двадцяти років асоціація ініціює численні обміни між Францією та Україною, спочатку у спортивній та культурній сферах, а тепер ще й в галузі цивільного захисту. Завдяки безкорисній роботі членів асоціації було знайдено, відремонтовано та відправлено в Україну не менше сімнадцяти пожежних машин. Доказом багатьох плідних обмінів була присутність на нагородженні Олександра Купчишина, посла України у Франції, який привітав нагороджених.
«Ми будемо працювати до тих пір, поки буде що робити. Ця медаль являється для нас заохоченням, а не кінцевою метою», - запевнила Любов Сорока.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10