https://www.high-endrolex.com/10 Семінар «ЄВРО-2012: З ВІДКРИТИМ СЕРЦЕМ ДО КОЖНОГО ГОСТЯ» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.04.2011
ЛДУ БЖД

Семінар «ЄВРО-2012: З ВІДКРИТИМ СЕРЦЕМ ДО КОЖНОГО ГОСТЯ»

Речник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС Антон Крук взяв участ у тренінгу «Футбол – мова порозуміння. Ксенофобія – поза грою!». Тренінг проводився в рамках проекту «ЄВРО-2012: З ВІДКРИТИМ СЕРЦЕМ ДО КОЖНОГО ГОСТЯ» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Мета Проекту – допомогти Україні толерантно й доброзичливо зустріти численних іноземних гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року – представників розмаїтих культур та традицій – і продемонструвати свою щиру приналежність до європейської сім’ї народів.
Тренінг організували український Центр медіа реформ та Media Players International (Велика Британія). Учасниками заходу стали речники (прес-секретарі) органів державної влади та громадських організацій, які працюють для досягнення порозуміння і доброзичливих взаємин між громадськістю. Представника Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Антона Крука запросили як фахівця з кризових комунікацій. Тематика семінару була різноманітною та цікавою: «Як донести свої меседжі до аудиторії. Використання нових медіа», «Підготовка до інтерв’ю в мас медіа. Відповіді на важкі запитання», «Як написати прес-реліз, щоб журналісти його не викинули, а надрукували», «Секрети привабливого прес-анонсу та прес-релізу» та інші.
Тренінг проводили досвідчені фахівці, а саме:
Людмила Гуменюк - Магістр з політичної комунікації (Шеффілдський університет, Велика Британія), з 2003 року директор Центру медіареформ. Координатор та тренер навчальних проектів з журналістських стандартів та урядової комунікації.
Ніна Кур’ята – журналіст, медіатренер. Магістр журналістики (Національний університет Києво-Могилянська академія, 2005), кандидат біологічних наук (2005). Працювала на радіо, керувала Інтернет-проектами, зараз працює редактором розділу у всеукраїнському діловому тижневику ,,Власть денег”.
Олег Мартиненко - Один із засновників психологічної служби в пенітенціарних установах та системі органів внутрішніх справ. Має досвід миротворчих місій ООН в Боснії-Герцеговині та Косово.
Мрідула Гош - Фахівець з міжнародних відносин та міжнародного права, міжнародного розвитку, кандидат історичних наук.

ДОВІДКА
Media Players International (Велика Британія) з 2001 пропонує консалтингові та тренерські послуги з журналістики, медіа та комунікації. Серед клієнтів MPI є світові донори, міжнародні організації, британські та іноземні університети, уряди кількох країн, бізнес-компанії, зокрема, Світовий банк, Єврокомісія, Рада Європи, уряд Британії, Агентство з розвитку Сполучених Штатів, ОБСЄ, ООН, Оксфордський університет, Кентський університет тощо. Засновниками Media Players International (www.mpinternational.org) та тренерами й консультантами в міжнародних проектах є Тім Ґраут-Сміт і Лілія Побережська.

Центр медіареформ (ЦМР, Україна) з 2002 року співпрацює з журналістами, політиками, державними службовцями, юристами, бізнесменами, аналітиками з метою утвердження високих журналістських стандартів, покращення урядової комунікації, поглиблення ефективного діалогу між владою та громадянами через посередництво мас-медіа. Один із останніх проектів ЦМР – ,,Комунікація з громадянами: інтструменти прозорого й ефективного врядування” – здійснений в 2008-2010 рр. спільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України, міністерствами, держкомітетами та обласними держадмінінстраціями.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10