https://www.high-endrolex.com/10 Черкаські науковці цікавляться шляхами практичного використання обчислювального інтелекту, зокрема у підрозділах МНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Черкаські науковці цікавляться шляхами практичного використання обчислювального інтелекту, зокрема у підрозділах МНС України

    Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) спільно з Черкаським державним технологічним університетом завершує попередню підготовчо-організаційну роботу щодо проведення у Черкасах Першої Міжнародної науково-технічної конференції «ОБЧИСЛЮВАЛЬНИЙ ІНТЕЛЕКТ – 2011 (результати, проблеми, перспективи)». До програмного комітету також залучені представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Інституту кібернетики НАНУ імені В.М. Глушкова, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного технічного університету України «КПІ», Харківського національного університету радіоелектроніки, Ужгородського національного університету, Інституту математики та інформатики м. Варна (Болгарія), Технологічного університету м. Ржешув (Польша).
    Конференція стане першим науковим заходом, проведеним у Черкасах з метою вивчення передового досвіду розробки, впровадження та поширення інформаційних технологій у сфері інтелектуальних обчислень.
    Засідання у рамках конференції пройдуть з 10 по 13 травня на базі Академії пожежної безпеки та Черкаського державного технологічного університету. Участь в них візьмуть науковці, викладачі вищих навчальних закладів, аспіранти, студенти та представники промисловості, які цікавляться філософськими та теоретичними аспектами інтелектуальних обчислень, а також їх прикладним застосуванням в енергетиці, промисловості, освіті, наукових дослідженнях, для прогнозування і попередження надзвичайних ситуацій тощо.

 


 

 

Факультет пожежно-профілактичної діяльності,
сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10