https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ визначили кращих знавців української та іноземної мови серед студентів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ визначили кращих знавців української та іноземної мови серед студентів

    На кафедрі філософії і мовної підготовки факультету цивільного захисту та техногенної безпеки Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) підведено підсумки олімпіад з української та іноземної мов.
    В рамках олімпіади з української мови студенти першого курсу (переважно дівчата) виконували граматичні, творчі завдання та завдання з усного мовлення. Серед 21 учасника олімпіади було визначено шестеро кращих: перше місце поділили між собою студентки 14 групи Олександра Стельмашенко та Зінаїда Дорошенко, друге місце – студентка 12 групи Олена Марків та студентка 13 групи Людмила Сухар, третє місце – студентка 14 групи Марина Кревенченко та студентка 13 групи Ілона Лосик.
    В олімпіаді з іноземної мови взяли участь 22 студенти (переважно хлопці). Вони змагалися у виконанні трьох видів завдань: граматичний тест, аудіювання, усне мовлення. Перше місце виборов студент 24 групи Дмитро Грищенко, друге місце – студент 15 групи Віталій Кривко, а третє місце поділили студентка 16 групи Олена Григорук та студент 21 групи Олександр Єлагін.



 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
Фото кафедри філософії і мовної підготовки АПБ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10