https://www.high-endrolex.com/10 Наукові конференції – важливі заходи у світі науки! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Наукові конференції – важливі заходи у світі науки!

    Начальник сектора психологічного забезпечення Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) підполковник служби цивільного захисту Сергій Мордюшенко та курсант 4 курсу Геннадій Авер’янов взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції курсантів і студентів «Проблеми та перспективи розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності», що пройшла 31 березня на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України.
    Геннадій Авер’янов вже кілька років займається науковими дослідженнями у галузі психології під керівництвом Сергія Мордюшенка. Під час пленарного засідання учасники конференції заслухали його доповідь на тему: «До проблеми дослідження механізмів копінг-поведінки серед першокурсників». Схвальні відгуки щодо доповіді, особливо з боку проректора з науково-дослідної роботи – начальника відділу організації науково-дослідної та редакційно-видавничої роботи ЛДУБЖД, кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника, доцента, полковника служби цивільного захисту Василя Ковалишина, надихнули юного науковця на подальшу наукову роботу.
    Залишився задоволеним своїм підшефним і підполковник с.ц.з. Сергій Мордюшенко. Під час конференції він не тільки мав змогу взяти участь у відкритті наукового заходу, бути присутнім на пленарному засіданні та засіданнях секцій, поспілкуватися з молодими та досвідченими науковцями, а й провести тренінг для курсантів та студентів 4 курсу факультету практичної психології університету – майстер-клас на тему: «Емоційна обізнаність».
    Після завершення конференції організатори наукового заходу організували для гостей цікаву екскурсію по Львову.

На фото: за трибуною виступає Геннадій Авер’янов; молодий науковець та його науковий керівник; робочий момент конференції.

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10