https://www.high-endrolex.com/10 Так тримати! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Так тримати!

    Спортсмени Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) підполковник служби цивільного захисту Віталій Снесар, курсант третього курсу Євген Луценко та курсант першого курсу Ігор Щибиволок у складі збірної Черкаської області взяли участь у зимовому Чемпіонаті України з морського триборства. Змагання проходили у Черкасах з 23 по 25 березня. За результатами триборства в особистому заліку серед чоловіків Віталій Снесар став чемпіоном, а Євген Луценко виборов третє місце. Ігор Щибиволок посів другу сходинку п’єдесталу в особистому заліку серед юніорів.
    У ті ж самі дні в Ялті курсант другого курсу АПБ Марія Великоцька виборола п’яте місце серед юніорів на зимовому Чемпіонаті України з триатлону.
    А спортсмени, які захоплюються силовими видами спорту, взяли участь у Чемпіонаті України з боротьби самбо, що проходив у Севастополі 25–27 березня: курсант четвертого курсу Дмитро Єрмоленко виборов друге місце у ваговій категорії до 52 кг, старший лейтенант служби цивільного захисту Гаврило Ворожбит посів 7 місце у ваговій категорії до 74 кг, а курсант п’ятого курсу Олександр Малюк – 9 місце у ваговій категорії до 82 кг.
    Команда АПБ з волейболу вдало виступила на Першості Черкаської міської студентської «Златогор-ліги» з волейболу. Змагання проходили в обласному центрі протягом тижня (з 21 по 28 березня) серед шести чоловічих команд вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. За загальною кількістю очок майбутні пожежники-рятувальники вибороли перше місце!


 

 

Наталія Калашник


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10