https://www.high-endrolex.com/10 В ЛДУ БЖД МНС зібралися науковці та провідні виробники продукції протипожежного призначення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2011
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД МНС зібралися науковці та провідні виробники продукції протипожежного призначення

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України відбувся міжнародний науково-практичний семінар на тему «Блискавкозахист будівель та споруд. Проектування та методи захисту». Участь у роботі семінару взяли представники фірм-виробників товарів протипожежного призначення та науковців, які працюють у галузі безпеки людини з Польщі та України. Ініціатором та одним з організаторів семінару виступив заступник директора Інституту пожежної та техногенної безпеки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС Борис Болібрух.
На семінарі розглядались основні питання присвячені нормуванню систем високо захисту будівель та споруд. Участь у роботі семінару взяли викладачі та курсанти Університету, а досвід, який вони отримали від представників передових фірм, що працюють на ринку надання протипожежних послуг, вони застосують на практичній роботі.
Борис Болібрух розповів, що впродовж останніх декількох років ми можемо спостерігати інтенсивність надання послуг протипожежного та техногенного призначення, і на ринку праці також інтенсивність залучення наших випускників до певних робіт: проектування, експертиза. «Ми спостерігаємо необхідність застосування європейських та міжнародних норм. Колективом нашого Університету розроблено програму щодо залучення закордонних спеціалістів, наукових кадрів з різноманітних установ та організацій, з метою упорядкування нормативно-технічної та правової бази», - додав Б. Болібрух.
Заплановано ще декілька семінарів за схожою тематикою, які відкриють нові можливості нашим вихованцям у сфері безпеки людини. Такі прогресивні кроки дозволять випускникам нашого Університету почувати себе конкурентоспроможними на ринку праці.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
Фото Наталія Болібрух

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10