https://www.high-endrolex.com/10 Практичні заняття в трамвайному депо | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2011
ЛДУ БЖД

Практичні заняття в трамвайному депо

30 березня відбулось позапланове заняття з курсантами та студентами 2-го та 3-го курсів напряму підготовки «Транспортні технології» на базі трамвайного депо.
Старший викладач кафедри пожежної та аварійно-рятувальної техніки Микола Сичевський розповів, що в ході заняття курстанти та студенти ознайомились із конструкцією рухомого складу, порядком його ремонту, обслуговування та експлутації. Головний інженер депо із провідними працівниками продемонстрували практичні навички щодо запобігання виникнення несправностей, виходу з ладу систем та механізмів, а також запобігання виникнення аварій в тому числі дорожньо-транспортних пригод. Разом із курсантами та студентами нашого навчального закладу було розібрано методи та способи безпечної евакуації людей із рухомого складу трамваїв при виникненні небезпеки. Працівники депо та курсанти обмінювались знаннями та досвідом щодо запезпечення безпеки на транспорті.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10