https://www.high-endrolex.com/10 Творчий колектив НУЦЗУ «Flame» – у великомасштабному танцювальному проекті «Майданс» телеканалу «Інтер». Відеоматеріали репетицій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2011
НУЦЗУ

Творчий колектив НУЦЗУ «Flame» – у великомасштабному танцювальному проекті «Майданс» телеканалу «Інтер». Відеоматеріали репетицій

Творчу Харківщину представлятимуть в столиці більш п’ятисот харків’ян – від школярів до пенсіонерів, професійні та самодіяльні танцювальні колективи, а також усі небайдужі творчі люди, аби захистити гідність і славу першої столиці. Серед  учасників танцювального шоу –  творчий колектив «Flame»  Національного університету цивільного захисту України. 20 вихованців НУЦЗУ разом із керівником «Flame» Віктором Кульбакіним та художнім керівником університету Миколою Целуйком «зажигатимуть» на Майдан Незалежності.
У Харкові тривають репетиції до першого танцювального поєдинку на Майдані проти команди Хмельницького. Найкращі танцівники міста разом із хореографом Олександром Євмєшкіним готові довести, що Харків гідний стати танцювальною столицею України.
Танцювальна хвиля "Майданс" накрила всю Україну. Тисячі людей у дванадцяти найбільших містах нашої країни об’єднуються, аби довести – саме їхнє місто гідне звання Танцювальної Столиці України! У суботу, 19 березня, о 19:00 і 20:30 (до і після "Подробиць") дивіться на телеканалі "Інтер" першу танцювальну дуель – Харків проти Хмельницького. У прямому ефірі з київського Майдану Незалежності телеглядачі побачать, на що вони здатні. У програмі Харків-Хмельницький, як і протягом всього проекту, три конкурсні етапи, розповів прес-службі університету Віктор Кульбакін: карнавальна хода кожної команди на Хрещатику, індивідуальний танець кожної з команд та спільний танець двох команд (дві команди виступають одночасно під одну музичну композицію). Харків’яни готують своєрідний сучасний  «батл», а також безпосередньо танцювальний номер із вогняним шоу і флешмоб від театру екстремального танцю «ТЕТ». Дуже відповідально для харків’ян саме те, що виступ першої  столиці відкриває і розпочинає танцювальний проект «Інтера» «Майданс», пояснює Віктор Вікторович.
Харків на проекті "Майданс» представляє хореограф Олександр Євмєшкін, а Хмельницький – Сергій Костецький. Саме їм випала нелегка місія тренувати народних танцівників своїх рідних міст. А бажаючі взяти участь у танцювальному шоу телеканалу "Інтер" як у Хмельницькому, так і у Харкові зібралося по кілька тисяч!
Хто підготував кращий танцювальний номер – Хмельницький чи Харків – ми дізнаємося вже 19 березня. Переможець танцювальної дуелі визначається результатом голосування телеглядачів у прямому ефірі та оцінкам авторитетного журі, які виставляє бали командам за кожен етап змагання.
Про проект розповідає сайт телеканалу «Інтер». "Майданс" - наймасштабніше в історії України танцювальне шоу, яке телеканал "Інтер" представляє спільно з Київською міською державною адміністрацією. Це унікальний, перший в Україні проект, який несе в собі ідею згуртування талановитої української нації. І вперше її об'єднає не політика, не злободенні проблеми, а прекрасне й вічне мистецтво танцю. У шоу візьмуть участь команди з 12-ти найбільших міст нашої країни, в кожному з яких сотні людей об'єднаються в танцювальному двобої заради благородної мети, в основі якої - допомога своїй малій батьківщині. Під керівництвом відомих хореографів учасники проекту підготують танцювальні постановки, які потім презентують на центральній площі столиці - Майдані Незалежності. Вони зроблять все, щоб довести: їхнє місто гідне гордого звання Танцювальної Столиці України! Команда-переможець відбіркового туру виходить до півфіналу, а переможці півфіналу - у фінал. Загалом передбачається шість відбіркових поєдинків, три півфінали і один фінал. У фіналі зустрінуться вже не дві, а три команди і лише одна з них завоює для свого міста звання Танцювальної Столиці України.
Учасником проекту "Майданс" може стати кожен - незалежно від віку, статі, соціального статусу та вміння танцювати. Ніякого кастингу не буде. Всі, хто прийдуть і зареєструються, гарантовано стають учасниками проекту. Чим більше людей візьмуть участь у грандіозній постановці, тим більше шансів перемогти у міста, яке вони представляють. Вчити танцювати учасників і готувати танцювальні постановки будуть відомі українські хореографи - за кожним містом закріплений окремий хореограф: Львів - Євген Кулаковський; Хмельницький -  Сергій Костецький; Чернігів - Тарас Чернієнко;  Харків -  Олександр Євмєшкін; Дніпропетровськ -  Денис Міргоязов;  Запоріжжя -  Денис Стульников;  Севастополь  -  Сергій Тимченко;  Миколаїв -  Аліса Зайцева;  Одеса - Дмитро Дікусар;  Кіровоград -  Олександр Лещенко;  Донецьк -  Сергій Гуманюк;  Київ -  Олена Шоптенко

 Підтримаємо SMS-голосуванням наше славне місто Харків! Підтримаємо «Flame» і творчу молодь Харкова!

 

 

  

Лариса Кошеварова

Національний університет цивільного захисту України

Усі подробиці - http://inter.ua/uk/video/episode/maydans/2011/03/05/maydans_kharkov

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10