https://www.high-endrolex.com/10 АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ МАЄ «СИЛЬНУ» ПРОФСПІЛКУ! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ МАЄ «СИЛЬНУ» ПРОФСПІЛКУ!

    Перше загальнокомандне місце та двадцять сім грамот і дипломів отримали працівники, курсанти та студенти Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), які взяли участь в ІХ обласній Спартакіаді профспілок Черкащини.

    Змагання, організовані Черкаською обласною організацією профспілки працівників державних установ та міською радою ФСТ «Спартак», проходили 2 жовтня на Центральному стадіоні м. Черкаси. Участь в них взяли понад 400 членів профспілок із 17 районів Черкащини, які виступали у складі трьох підгруп: І підгрупа – первинні профспілкові організації, ІІ – міські та районні профспілкові організації, ІІІ – студенти та курсанти навчальних закладів.

    У програму Спартакіади увійшли змагання з армспорту, гирьового спорту, шашок, легкої атлетики, настільного тенісу, міні-футболу, волейболу, перетягування канату, кидання м’яча в баскетбольний кошик, дартсу та кегельбану.
За встановленими організаторами правилами до участі в Спартакіаді були допущені лише члени профспілкових організацій працівників державних установ, старші 18 років, які працюють (або навчаються) в даних підрозділах не менше 6 місяців і які не є членами збірних команд України, діючими чемпіонами та призерами чемпіонатів світу, Європи, України, учасниками команд з ігрових видів спорту чи виступають за збірні команди, заявлені на першості України.

    Під час відкриття змагань почесне право підняти український прапор було надане відомим в Черкасах олімпійцям – вихованцям Академії пожежної безпеки майстрам спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Дарії Шаріповій та Сергію Кулішу.

    85 представників Академії пожежної безпеки виступали у складі трьох команд: збірної працівників (І підгрупа) та збірних курсантів і студентів (ІІІ підгрупа).

    У командному заліку курсанти академії вибороли перші місця у змаганнях з легкої атлетики, волейболу та перетягування канату, а також третє місце – у змаганнях з міні-футболу. Студенти були визнані кращими у міні-футболі, посіли друге місце у перетягуванні канату, третє місце – в легкій атлетиці. Працівники академії стали чемпіонами Спартакіади з міні-футболу, вибороли друге місце у волейболі та посіли третє місце у перетягуванні канату.

    За загальною кількістю очок академія отримала перше місце, друге місце заслужено посіли працівники Головного фінансового управління Черкаської ОДА, третє – Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру.
Команди, які за результатами загального заліку Спартакіади посіли перші та призові місця у своїх підгрупах, були нагороджені дипломами та пам’ятними кубками. За особисті досягнення кращих спортсменів нагороджували грамотами та медалями.

    В особистому заліку в першій підгрупі працівник академії старший лейтенант служби цивільного захисту Віталій Назаренко у ваговій категорії до 90 кг виборов друге місце в армспорті та перше місце в гирьовому спорті, майор служби цивільного захисту Андрій Поздєєв – перше місце у змаганнях з дартсу, підполковник служби цивільного захисту Сергій Мордюшенко – друге місце у змаганнях з шашок.

    У третій підгрупі в особистому заліку студент Сергій Бухаров виборов перше та друге місця у кегельбані, студентка Аліна Кулакова – перше місце у дартсі, курсант Олександр Лісний став чемпіоном з гирьового спорту у ваговій категорії 90+ кг, а студент Вадим Голімбієвський виборов друге місце у цьому ж виді у ваговій категорії до 90 кг.
А от найбільш визначною постаттю проведеної Спартакіади став студент Академії пожежної безпеки Микола Люлюк. Цей досить тендітний на вигляд юнак у змаганнях з армспорту у вагових категоріях до 90 кг та 90+ кг, зміг перемогти найсильніших учасників, поступившись лише присутньому на змаганнях титулованому силачеві Віктору Юрченку. Судді, окрім заслужених медалей, вручили Микола Люлюку спеціально виготовлену для нього грамоту: «за проявлену мужність в спортивній боротьбі з армспорту з абсолютним переможцем змагань з богатирського багатоборства в світі Віктором Юрченком».

    Після церемонії нагородження профспілковий комітет Академії пожежної безпеки пригостив своїх спортсменів смачним обідом із традиційною для навчального закладу «курсантською» кашею, що стало чудовим завершенням цього «спортивно-розважального» дня.

    На початку нового робочого тижня оргкомітет Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ прийняв рішення нагородити Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України як переможця ІХ обласної Спартакіади профспілок Черкащини безкоштовною екскурсією на комфортабельному автобусі по історичних місцях Чигиринщини. Планує відзначити своїх спортсменів особливими нагородами та цінними призами і профспілковий комітет самого навчального закладу.


 

 

На фото: моменти змагань; в армспорті змагаються Віктор Юрченко і Микола Люлюк (зліва направо).

Світлана Єренкова
Фото профспілкового комітету АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10