https://www.high-endrolex.com/10 Представники курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь у засіданні Студентської Ради Львова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.10.2010
ЛДУ БЖД

Представники курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь у засіданні Студентської Ради Львова

Представники курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь у засіданні Студентської Ради Львова.
Студентська Рада проходила у Фінансовій академії, на засіданні були присутні делегати із 16 ВНЗ м. Львова, кожен з яких представляв інтереси навчального закладу.
Основними питаннями, що розглядались на порядку денному стали ті, які є загальнокорисними та масовими у розгляді. Обговорювалися проблеми підготовки до змагань на Кубок Львова із баскетболу, які відбудуться 2 – 4 листопада. Наш Університет взяв активну участь у обговоренні та долучився до команд-учасників у турнірі.
Досить часоємким стало обговорення питання по підготовці ВНЗ Львова до Дня Студента, який на нас очікує у листопаді.
Серед навчальних закладів Львова також розпочалось анкетування про вплив соціальних мереж на молоду особистість. Курсанти та студенти ЛДУ БЖД теж взяли участь у цьому опитуванні, де представляючи різні вікові категорії, вони повинні були відповісти на декілька питань, що стосувалися частоти відвідування сайтів соціальних мереж та їх вплив на особистий час студентів. Загалом по місту Львову участь у анкетуванні взяло більше як 900 студентів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10