https://www.high-endrolex.com/10 «Олімпійський випуск» - через 30 років випускники зібралися в стінах рідної Альма-матер | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2010
ЛДУ БЖД

«Олімпійський випуск» - через 30 років випускники зібралися в стінах рідної Альма-матер

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбулася зустріч випускників 1980 р. Через 30 років випускники зібралися в стінах рідної Альма-матер. У повітрі панувала атмосфера ейфорії та радості від зустрічі. Цей випуск називають олімпійським, адже у рік випуску в Радянському Союзі проходила Олімпіада-80.
Прибули на зустріч змужнілі мужчини, кожен з них у житті чогось досягнув, займає певний статус у суспільстві, але в очах пробігали іскринки ностальгії за курсантськими роками, відчуття прив’язаності до рідних стін. Серед випускників ректор Університету Михайло Козяр, перший проректор Мирослав Коваль та професор кафедри управління, правового забезпечення та дізнання Олег Міллер.
Першочергово усі гості зібрались у культурно-просвітницькому центрі навчального закладу, де з урочистою промовою виступ ректор Михайло Козяр. Він подякував усім хто приїхав на зустріч та сказав: « Для сьогоднішнього молодого покоління рятувальників Ви всі є прикладом для наслідування, Ви примножуєте наші славні здобутки й сьогодні, а навчальний заклад поправу пишається своїми учнями».
З напутнім словом виступили також, запрошені на зустріч, наставники випускників Чижова Таїсія Федорівна та Ільницький Євген Модестович. Вони згадували приємні моменти навчання та своїх учнів порівнюючи, якими вони були тоді, а якими є нині. Таїсія Федорівна напередодні зустрічі відсвяткувала свій ювілей, випускники привітали її з цим святом, вручивши пам’ятний подарунок.
Гості оглянули навчальну та наукову базу Університету, відвідали музей навчального закладу, побували у Церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Всі були приємно вражені тими змінами, які відбулися у навчальному закладі за останні роки.
Напередодні зустрічі відбулось закладення фундаменту під пам’ятник героям Чорнобиля, у встановленні якого випускники погодилися допомогти. Не забули випускники навідатись до своїх наставників, яких, нажаль, вже немає, але вони назавжди залишилися в їхніх серцях.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10