https://www.high-endrolex.com/10 У Львові з’явилася нова науково-дослідна лабораторія | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.10.2010
ЛДУ БЖД

У Львові з’явилася нова науково-дослідна лабораторія

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності розпочала функціонувати науково-дослідна лабораторія для проведення випробувань із визначення пожежовибухонебезпечності речовин та матеріалів.
Лабораторія атестована у Держспоживстандарті України і отримала відповідне свідоцтво. Тут є можливість визначати показники горючості, температури спалаху, самозаймання та швидкості поширення полум’я для горючих речовин та матеріалів, побутових приладів, тканин захисного одягу пожежного та інші. У лабораторії виконують науково-дослідну роботу ад’юнкти Університету та наукові товариства курсантів і студентів, кафедр Університету, зокрема, кафедри процесів горіння та загальної хімії, електротехніки та промислової і пожежної автоматики.
У лабораторії проводяться наукові дослідження із різних напрямків: моделювання пожеж в кабельних тунелях, розробка та визначення вогнегасної ефективності аерозолів і пінних засобів пожежогасіння та інші.

\



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10