https://www.high-endrolex.com/10 Народний депутат України П. Писарчук зустрівся з персоналом, курсантами та студентами ЛДУ БЖД МНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2010
ЛДУ БЖД

Народний депутат України П. Писарчук зустрівся з персоналом, курсантами та студентами ЛДУ БЖД МНС

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась зустріч народного депутата України Петра Писарчука із науково-педагогічним персоналом, курсантами та студентами Університету.
П. Писарчук знаний на Львівщині та в Україні підприємець та меценат. Завдяки його допомозі газифіковано більш ніж двадцять сіл і хуторів області, серед них: Борщів, Лісові, Мерещів, Болотне, Багів, Селеська, Сновичі, Вільховець та інші. Понад 20 млн грн Петро Писарчук пожертвував на відновлення Золочівського замку. За ці кошти реставрували Китайський і Королівський палаци, проклали системи водо- та теплопостачання, відновили фасад Великого палацу, побудували тунель із брамою для заїзду, равелін, підйомний міст. Поруч із замком відкрили пам'ятник сакрального мистецтва «Джерело», який став символічним в'їзним знаком. Петро Писарчук постійно допомагає церковним громадам різних конфесій. Завдяки йому реставровано майже 100 храмів не лише на Львівщині, а й у Тернопільській, Херсонській, Одеській областях, а також у декількох областях Східної України. Понад 50 млн грн спрямовано на зміцнення матеріально-технічного стану лікувальних закладів Львівської області.
Високоповажний гість розповів усім, хто прийшов на зустріч, про перспективи розвитку Львівщини у найближчий час. Потім відбулась жвава дискусія-діалог у форматі запитання – відповідь. Питання стосувались найбільш проблематичних тем: подальший розвиток Львівщини, покращення якості життя громадян, матеріальні та наукові вкладення у систему цивільного захисту та багато іншого. «Головне завдання на сьогодні відновити керованість країною, спрямувати зусилля влади на подолання бідності людей, фінансово-економічної розрухи у всіх сферах життя. Потрібно, щоб держава запрацювала, а у людей з’явилася впевненість, що прийдешній день дасть хліб насущний їм і їхнім дітям», - сказав П. Писарчук у своєму виступі.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС, ФОТО - Назар Коляда

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10