https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники Національного вишу МНС взяли участь у І Всеукраїнській науково-технічній конференціі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2010
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники Національного вишу МНС взяли участь у І Всеукраїнській науково-технічній конференціі

З 6-го до 8-го жовтня у Харкові в науково-дослідному та проектно-конструкторському інституті "Молнія" – інституті-супутнику Національного технічного університету "Харківській політехнічний інститут" було проведено I Всеукраїнську науково-технічну конференцію “ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ СУМІСНОСТІ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОЇ ТА БЛИСКАВКОЗАХИСТУ ” («ПАСЕБ-2010»).
Організаторами конференції були Міністерство освіти і науки України, Національний технічний університет «ХПІ», Технічний комітет України №22 стандартизації «Електромагнітна сумісність та стійкість радіоелектронних, електронних та електротехнічних засобів».
У роботі конференції взяв учать співробітник кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій Національного університету цивільного захисту України полковник служби ЦЗ Кулаков О.В. Він очолював секцію "Захист об’єктів від прямих ударів блискавки та вторинних ефектів, що супроводжують блискавку". Також учасниками заходу стали представники фірми АВВ, Energy Control System, Rohde&Schwarz, ТОВ «ІЕІ», ДП ВЦ «Омега», Інститут електродинаміки НАН України, ННЦ «Інститут метрології», ІІПТ НАН України та інші.

 


Прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10