https://www.high-endrolex.com/10 Вихованцям Національного вишу МНС відкриті всі шляхи до науки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.10.2010
НУЦЗУ

Вихованцям Національного вишу МНС відкриті всі шляхи до науки

Скоряти непередбачуваними гіпотезами та неперевершеними винаходами  намагатимуться  327 вихованців навчального закладу разом із кафедральними науковцями.    На всіх 19 кафедрах навчального закладу молода когорта рятувальників НУЦЗУ представлятиме свої наробки і теоретичні опрацювання.

Тягнутися до наукових зірок та  звершень будуть з метою поглиблення курсантами, студентами та слухачами знань спеціальних дисциплін, а також залучення їх до науково-дослідної роботи.

 

Опікуватись молодими науковцями будуть викладачі та фахівці кафедр:  наглядово-профілактичної діяльності; управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту; піротехнічної та спеціальної підготовки; пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт; інженерної та аварійно-рятувальної техніки; пожежної та рятувальної підготовки;  спеціальної хімії та хімічної технології; соціальних і гуманітарних дисциплін; прикладної психології; загальної психології; прикладної психології;  мовної підготовки;  пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій; кафедра пожежної профілактики в населених пунктах;  автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій; фізико-математичних дисциплін; фізичної підготовки;  охорони праці та техногенно-екологічної безпеки; організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт;  прикладної механіки. Визначились і кафедри-лідери за кількістю членів наукових курсантсько-студентських товариств. Це - кафедра   автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій (29); пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій (34); мовної підготовки (38);  пожежної та рятувальної підготовки (22); кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт (22). П’ять курсантів п’ятого курсу соціально-психологічного факультету робитимуть свої дослідження у царині прикладної психології.

 Робота груп наукового товариства курсантів та студентів проводитиметься  по четвергах у години самопідготовки. Відповідно до наказу ректора НУЦЗУ, керівники факультетів університету будуть  забезпечувати наявність курсантів та студентів – членів груп наукового товариства курсантів та студентів, у визначений час на кафедрах, за якими вони закріплені.  Контроль за виконанням наказу покладено на проректора з наукової роботи, полковника служби ЦЗ Андронова В.А.

 

 

Сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

Світлини із архіву сектора ВЗ та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10