https://www.high-endrolex.com/10 У Національному виші МНС відбулась Перша конференція студентського (курсантського, слухацького) самоврядування | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.10.2010
НУЦЗУ

У Національному виші МНС відбулась Перша конференція студентського (курсантського, слухацького) самоврядування

    6-го жовтня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулась видатна подія - на дотримання вимог Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про вищу освіту" щодо питань студентського самоврядування" відбулася Перша конференція студентського (курсантського, слухацького) самоврядування навчального закладу. На конференції були присутні 200 делегатів з усіх структурних підрозділів Університету та керівний склад на чолі з начальником відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи полковником служби ЦЗ Юрієм Хуртовим.

     Згідно з порядком денним на Конференції було розглянуто три основних питання щодо організації роботи Ради самоврядування навчального закладу. Головними з них були: ухвалення делегатами від факультетів Положення про студентське (курсантське, слухацьке) самоврядування Університету;  обрання (шляхом таємного голосування) Голови та членів Ради самоврядування Університету на 2010-2011 навчальний рік.

    Робота конференції проходила злагаджено та організовано. Результатом плідної співпраці усіх делегатів було ухвалено Положення про студентське (курсантське, слухацьке) самоврядування Університету та за результатами голосування обрано Голову самоврядування Університету - студента ІІІ курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Топалова Д.В. Щиро його вітаємо з новою посадою, бажаємо наснаги та творчих успіхів у своїй діяльності. 

Рада самоврядування Університету, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10