https://www.high-endrolex.com/10 Технології захисту – 2010 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

Технології захисту – 2010

    Представники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС (м. Черкаси) України взяли участь у роботі 12-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції рятувальників «Організація управління в надзвичайних ситуаціях», що проходила 22-23 вересня у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) в рамках IX Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту – 2010».

    Виставкова експозиція академії складалася з таких експонатів: повітряно-пінний автоматичний ежекційний пожежний ствол; насадка для створення радіального водяного струменя-екрана; рятувальний пристрій «Соломинка»; імітаційний випробувальний стенд «Теплодимовий канал».
    На виставці були представлені кращі навчально-методичні та наукові видання академії, продемонстрований відеоролик про навчальний заклад.

    Доповіді, з якими виступали науковці академії, висвітлювали результати практичних досліджень у сфері пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб.
    Інформація, одержана на виставковому форумі, буде впроваджена у навчальний процес академії та використана науковій діяльності професорсько-викладацького складу, курсантів та студентів.


Редактор відділу редакційно-видавничої роботи АПБ Анна Тодоренко
Фото доцента кафедри пожежно-профілактичної роботи майора служби цивільного захисту Руслана Лиходіда
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10