https://www.high-endrolex.com/10 Керівництво Львівщини призначило премії кращим молодим вченим | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2010
ЛДУ БЖД

Керівництво Львівщини призначило премії кращим молодим вченим

Розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації на підставі подання голови Західного наукового центру НАН України і МОН України призначено обласні премії працівникам наукових установ НАН України та ВНЗ Львівської області. Таку премію отримав вчений ЛДУ БЖД Олег Зачко, який визнаний кращим молодим науковцем Університету. Урочистості за участю керівництва ЛОР, ЛОДА та Західного наукового центру НАН України і МОН України відбулись 30 вересня у приміщенні Будинку вчених Львова.
Тематика його наукових досліджень стосується проблеми управління проектами та програмами, яка є надзвичайно актуальною у наш час – час новітніх технологій та прогресивного автоматизованого розвитку. Науковим керівником молодого науковця є професор Юрій Рак, який вміло на навчає та пропагує інноваційний розвиток. Варто зазначити і те, що на базі ЛДУ БЖД Олег Зачко є першим, хто захистить кандидатську дисертацію з вищевказаного напрямку.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10