https://www.high-endrolex.com/10 Представники ЛДУ БЖД МНС брали участь в ІХ Міжнародному виставковому форумі «Технології захисту – 2010» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.09.2010
ЛДУ БЖД

Представники ЛДУ БЖД МНС брали участь в ІХ Міжнародному виставковому форумі «Технології захисту – 2010»

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяла участь в ІХ Міжнародному виставковому форумі «Технології захисту - 2010». Т.в.о. Міністра МНС і генеральний директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр» урочисто перерізали стрічку. «Щорічне проведення такого заходу стало доброю традицією. Це дає можливість обмінятися досвідом, інформацією та впровадити нові наукові ідеї і технології у виробництво пожежної рятувальної продукції. Я переконаний, що форум сприятиме виконанню завдань у розвитку цивільного захисту як на центральному, так і регіональному рівнях.», – виступив з промовою т.в.о. Міністра МНС Михайло Болотських.
Також, в рамках форуму відбулася 12 Всеукраїнська науково-практична конференція «Організація управління в надзвичайних ситуаціях». На конференції з доповіддю виступили проректор Університету, старший науковий співробітник, полковник Василь Ковалишин, доктор технічних наук, професор Юрій Рак, кандидат технічних наук, доцент підполковник Надія Ференц, старший викладач, підполковник Володимир Кузиляк. Їх доповіді стосувалися питань організації управління під час ліквідації надзвичайних ситуацій, наукового забезпечення системи цивільного захисту та підготовки фахівців з питань безпеки людини.
Метою і завданням форуму «Технології захисту – 2010» було вирішення проблемних питань попередження надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, завданням якого є оптимізація заходів реагування на надзвичайні ситуації, обговорення наукових і практичних проблем захисту населення і територій від впливу надзвичайних ситуацій, узагальнення передового досвіду з питань прогнозування, попередження виникнення, реагування на надзвичайні ситуації та вироблення рекомендацій з формування єдиних підходів з питань цивільного захисту.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10