https://www.high-endrolex.com/10 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності Спартакіада розпочала своє функціонування | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.09.2010
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності Спартакіада розпочала своє функціонування

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності розпочала своє функціонування Спартакіада з професійно-прикладних видів спорту у 2010 – 2011 н. р. серед команд навчально-стройових підрозділів.
У перший день Спартакіади, одразу після відкриття, відбулися змагання з легкої атлетики. Основними видами змагань з легкої атлетики є: біг на 100м, біг на 1000м, штовхання ядра, стрибки у довжину з місця та естафетний біг 4 по 100 м. Змагання були досить напруженими і ніхто з учасників не хотів здаватися, випускаючи перемогу із власних рук. Але в процесі серйозної боротьби місця розподілились так: І місце посіла команда 4 курсу факультету пожежної та техногенної безпеки, ІІ – 3 і ІІІ – 2 курсів того ж факультету . Всі учасники були нагородженні почесними грамотами. Але головним трофеєм змагань стали незабутні емоції, які вирували на спортивній площадці та переповнювали як учасників, так і вболівальників.
Наступним етапом Спартакіади є змагання із загальної фізичної підготовки, шо відбудуться у жовтні. То ж побажаємо нашим спортсменам удачі.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10