https://www.high-endrolex.com/10 Відбулось засідання курсантського та студентського самоврядування ЛДУ БЖД | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.09.2010
ЛДУ БЖД

Відбулось засідання курсантського та студентського самоврядування ЛДУ БЖД

Рада курсантського та студентського самоврядування ЛДУ БЖД запросила на власне засідання представників студентських рад з Українського католицького університету, Львівської державної фінансової академії та Української академії друкарства. Ці університети є членами Ради студентського самоврядування м. Львова, і ЛДУ БЖД, який став нещодавно теж членом цієї організації, робить послідовні кроки для вникнення у роботу Ради.
На засіданні відбулось знайомство представників, було розглянуто низку питань, щодо подальшої спільної співпраці, особливо у спортивно-масовому та культурно-масовому напрямках. Гості поділилися досвідом своєї роботи у сфері самоврядування та ознайомилися із специфікою роботи Університетського органу. В підсумку обговорення усі учасники засідання обмінялися контактами та домовилися про подальшу співпрацю, котра буде стосуватися як курсантів так і студентів. Результати проведеної роботи уже зовсім скоро будуть використані практично.


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10