https://www.high-endrolex.com/10 Знай наших! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.05.2006
НУЦЗУ

Знай наших!

З 21 до 25 травня пройшов Перший фестиваль колективів художньої самодіяльності вищих навчальних закладів МНС України, в якому взяли участь представники Академії цивільного захисту України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Сам захід проходив у два етапи: спочатку на сцені Черкаського міського палацу культури “Дружба народів” відбулися виступи колективів художньої самодіяльності навчальних закладів, а вже наступного дня журі фестивалю визначило лауреатів, які взяли участь у гала-концерті та були удостоєні честі виступити в Києві на концерті з нагоди відзначення Дня працівників цивільного захисту.

 Академію цивільного захисту України гідно представляли театр естрадної пісні „Аніма”, танцювальний колектив „Flame”, вокально-інструментальний ансамбль „Підйом”, діксіленд та духовий оркестр академії. Перший фестиваль пройшов за підтримки Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Розпочався гала-концерт з нагородження лауреатів, яке провів заступник Міністра Анатолій Медвідь. Приємно те, що черкащани сприймали виступи представників художньої самодіяльності не як конкурентів, а як гостей і чудових виконавців. Справді, на сцені було продемонстровано досить високий виконавський рівень та художню майстерність. Особливо вразила присутніх виконана харків`янами музична композиція “Чорнобиль”, яку відзначив і сам Голова організаційного комітету фестивалю Анатолій Медвідь. Він вручив особистий подарунок – козацьку булаву – театру естрадної пісні „Аніма” під керівництвом Тетяни Репіної Академії цивільного захисту України.

Анатолій Медвідь наголосив на позитивному моменті даних заходів, визначивши основне – цей захід об’єднав представників західного, центрального та східного регіону в одну команду, що є найважливішим для виховання активної молоді та популяризації професії рятівника.

Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ

ZoomZoomZoom
ZoomZoomZoom
ZoomZoomZoom
ZoomZoomZoom
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10