RSS

Новини навчальних закладів

02.02.2006
НУЦЗУ

Офіційний візит

1 лютого до Харкова із офіційним візитом прибув заступник міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Медвідь.

У ході візиту високий гість побував на підбитті підсумків роботи Головного Управління МНС України в Харківській області протягом 2005 року, також відвідав Академію цивільного захисту України – провідний вищий навчальний заклад, що готує високоякісних спеціалістів для МНС.

Заступник міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи із цікавістю ознайомився із життєдіяльністю академії. Відвідав факультет пожежно-рятувальних сил, післядипломної освіти начальницького складу та фахівців у сфері цивільного захисту, також студентський факультет, що розташовані по вулиці Баварська, 7. Прибувши до головного корпусу академії, Анатолій Медвідь відвідав сучасно обладнані навчальні аудиторії, побував на спеціальних та загальноакадемічних кафедрах, побачивши їх досягнення та здобутки. Ознайомившись із функціонуванням мультимедійного класу, підтримав пропозицію завідуючої кафедри мовної підготовки Ірини Богданової про запровадження в навчальний процес нової спеціалізації з підготовки секретаря-референта для МНС, так як академія розширює свої міжнародні зв’язки і є можливість обміну досвідом на міжнародних рівнях не тільки з Росією, Польщею, але й Великобританією.

Потім заступник міністра зайшов до курсантської казарми, відвідав осередок патріотичного та національного виховання  - сучасно обладнану світлицю ІІ курсу факультету наглядово-профілактичної діяльності. Свої передові технології, запроваджені в навчальному закладі, продемонстрував центр інформаційних технологій, особливо визначивши позитивність дистанційного навчання, проведення міжвузівських відеоконференцій навіть на міжнародних рівнях, оперативну відеозйомку та монтаж навчальних відеофільмів, насиченість та дію внутрішнього, зовнішнього сайту академії, міжвузівського порталу.

Особливу увагу Анатолій Медвідь зосередив на науковій діяльності академії, ознайомився із передовим досвідом професорсько-викладацького складу навчального закладу, діяльністю спеціалізованої вченої ради, ад’юнктури та докторантури. Заступник міністра завітав до лабораторії з дослідження проблем пожежної безпеки, де йому було продемонстровано інноваційні здобутки та досягнення рятувальної галузі.

Анатолій Медвідь відвідав загальну бібліотеку та клуб академії.

Він визначив, що академія стрімко розвивається, поширюючи свої території, йдучи випереджаючим кроком в науковій, педагогічній, виховній діяльності, а значить – вона функціонує, живе повним життям. Анатолій Петрович пообіцяв підтримувати сучасно необхідні та корисні інновації в академії. Зі свого боку керівництво, професорсько-викладацький та постійний склад навчального закладу докладе всіх зусиль, аби справно виконувати покладені на академію завдання.

В.В.Коленко, нач сектора зв’язків
з громадськістю та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.